Ik heb een vraag over de stoelnummering

Je gaat binnenkort naar een voorstelling in Play Zuid en denkt misschien "waarom staan stoel 10 en 12 op mijn tickets? Zijn die stoelen dan wel naast elkaar?" Zeker wel! En dat klaren we hieronder voor je uit.

EVEN en ONEVEN

Om ervoor te zorgen dat je theaterervaring zo soepel mogelijk verloopt, gebruiken we een specifieke stoelnummering in ons zaalplan. Hier leggen we uit hoe onze stoelnummering is georganiseerd.

Bij Play Zuid zijn de stoelnummers verdeeld in twee categorie├źn: EVEN en ONEVEN. Dit betekent dat de zitplaatsen in de zaal zijn gemarkeerd als even of oneven, afhankelijk van hun positie in de rij.

Heb je bij de aankoop van je tickets stoelen naast elkaar gekozen? Dan zit je sowieso naast elkaar, ook al zie je op je ticket stoelen met een even nummering staan. 

Waarom EVEN en ONEVEN?

Het invoeren van een stoelnummeringssysteem met even en oneven nummers biedt voordelen voor onze bezoekers. Het belangrijkste doel is om de toegang tot de zitplaatsen in de zaal te vergemakkelijken vanuit de Play Foyer.

Door stoelen in even en oneven nummers te verdelen, kunnen onze bezoekers gemakkelijker navigeren en de juiste trappen nemen om vlotter bij hun plaats te komen. Dit minimaliseert verwarring en vermindert de tijd die nodig is om naar de gekozen zitplaats te gaan.

Tips voor de beste ervaring!

Om optimaal van je bezoek aan Play Zuid te genieten, volgen hier tips:

  • Controleer je ticket: zorg ervoor dat je het stoelnummer op je ticket controleert en volg de aangegeven rij en stoelcategorie (even of oneven).
  • Volg de wegwijzers: in de Play Foyer vind je duidelijke bewegwijzering die je naar de juiste trappen en ingangen leidt.
  • Vraag om hulp als je vragen hebt: ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te assisteren. Aarzel niet om hulp te vragen als je vragen hebt.

Geniet van de voorstelling!